Neem contact op

Bedankt voor je interesse in Ohker Living! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande of social media. 

Klantenservice:
Heb je vragen over onze producten, bestellingen, leveringen of wil je meer informatie? Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor je klaar. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of via het contactformulier op deze pagina. 

Telefoon: 0638152235 / 0613648010
E-mail: info@ohkerliving.nl

Winkellocatie:
Onze prachtige nieuwe winkel bevindt zich aan de Nieuwstraat 11-13 in Hengelo. Wij nodigen je graag uit om ons te bezoeken en de inspirerende collectie woonaccessoires zelf te ontdekken. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte items voor jouw interieur. 

Openingstijden: 
Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 10:30 tot 17:30 uur
Woensdag: van 10:30 tot 17:30 uur
Donderdag: van 10:30 tot 21:00 uur
Vrijdag van 10:30 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Volg ons
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe producten en speciale aanbiedingen door ons te volgen op onze social media-kanalen. Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram onder de naam Ohker Living. 

We streven ernaar om snel op alle vragen en verzoeken te reageren. Jouw feedback is waardevol voor ons, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Bedankt voor je interesse in Ohker Living. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te voorzien van uitstekende service!

Met vriendelijke groeten, 

Het Ohker Living-team

Contactformulier