Punten sparen bij Ohker Living met Piggy

Wat is Piggy?

Piggy maakt sparen wel heel eenvoudig. Met de Piggy spaarkaart, app of onze eigen spaarapp van piggy heb je een spaarsysteem bij de hand die je bij meer dan 8000 locaties in Nederland kunt gebruiken, ook bij Ohker Living! Het doel is om klanten te belonen voor hun komst en loyaliteit naar de desbetreffende winkel.
 

Hoe werkt het?

Het spaarsysteem houd in dat je per winkel punten spaart en deze alleen kunt inwisselen waar je ze ook hebt verdiend. Bij het afrekenen scan je je persoonlijke QR-code, die staat op jouw spaarkaartje of in de app. Bij elke euro die je in onze winkel besteed krijg je één punt. Verzamel zoveel mogelijk punten en spaar voor leuke beloningen!
 

Online sparen

Online shoppen en toch punten sparen? Dat kan! Bij het afronden van je aankoop kan je gemakkelijk in het opmerkingen veld aangeven dat je spaarpunten wil sparen bij onze winkel. Wij zorgen dat de punten worden gekoppeld aan het e-mailadres dat aan ons is doorgegeven. Sparen voor een andere e-mailadres? Ook dit is mogelijk wanneer je het aangeeft in het opmerkingen veld.    
 

Punten verzilveren

Per winkel kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Deze punten kun je altijd inzien wanneer je inlogt bij de app van Piggy of op de persoonlijke pagina via de website ohker-living.app.piggy.eu. Genoeg punten verzameld? Beloningen die je kan verzilveren worden groen aangegeven en kan je direct gebruiken.  


Voordelen Piggy app

  • Overal en altijd kunnen zien hoeveel punten je gespaard hebt
  • Direct een overzicht van alle winkels die met dit spaarsysteem werken
Kijk in onze eigen app om je aan te melden of jouw puntensaldo te bekijken.

Download de Piggy app hier voor IOS 
Download de Piggy app
hier voor Android