It's a wrap

It's a wrap

We hopen dat jullie allemaal genieten van een fijne vakantie!

Afgelopen zaterdag was onze laatste dag in Enschede voor Ohker Living. Maar maak je geen zorgen, want we gaan een nieuw hoofdstuk beginnen en we willen jullie van harte welkom heten in onze gloednieuwe winkel in Hengelo aan de Nieuwstraat 11-13.

Work in progress

Op 2 september openen we onze deuren op deze fantastische locatie, en we kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen, zie een kleine sneak peek hieronder! 

Onze nieuwe winkel biedt een prachtige ruimte waarin we onze collecties verder kunnen uitbreiden en jullie nog meer geweldige producten kunnen aanbieden.

Wat kun je verwachten in onze nieuwe winkel? Nou, alles waar je zo van houdt! Onze Spaarders kunnen blijven profiteren van geweldige kortingen en spaaracties. Nog geen spaarder, kom in september dan langs en wordt spaarder bij Ohker Living en spaar voor leuke kortingen of gratis items. 

Daarnaast hebben we een breed scala aan trendy en unieke producten om je huis en leven mooier te maken. Van stijlvolle meubels tot knusse decoraties, we hebben voor elk wat wils.

We kunnen niet wachten om jullie te zien in onze nieuwe winkel in Hengelo. Ons vriendelijke en behulpzame team staat klaar om jullie te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte items voor jullie interieur.

Vergeet niet om 2 september in je agenda te zetten, en nodig gerust je vrienden en familie uit om samen met ons deze nieuwe mijlpaal te vieren. Deel dit opwindende nieuws met hen en laat ze kennismaken met onze winkel.

Volg onze sociale media-accounts en website voor updates en sneak peeks van de nieuwe collecties die binnenkort beschikbaar zullen zijn. Als je vragen hebt over onze verhuizing of onze nieuwe locatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Terug naar blog

laat een reactie achter