Over Ons

Welkom bij Ohker Living!

Wij zijn Remco en Marjolein de Vries, en we zijn gepassioneerd over het creëren van prachtige en functionele leefruimtes. We geloven dat je huis een weerspiegeling moet zijn van je persoonlijkheid en levensstijl, een plek waar je je helemaal thuis voelt.

Met Ohker Living willen we anderen helpen diezelfde beleving te ervaren. We geloven dat het creëren van een mooi interieur voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht het budget. We bieden een scala aan producten om aan diverse behoeften te voldoen, of je nu op zoek bent naar een complete make-over van je interieur of gewoon wat advies nodig hebt over kleuren en producten.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. We luisteren naar jouw wensen, ideeën en inspiratie en werken nauw met je samen om een unieke ruimte te creëren die volledig aan je verwachtingen voldoet. We geloven in de kracht van details en besteden aandacht aan de kleinste elementen om een samenhangende en stijlvolle look te bereiken.

We nodigen je uit om samen met ons de reis naar een prachtig interieur aan te gaan. Of je nu een huis, kantoor of commerciële ruimte wilt transformeren, wij staan voor je klaar. Laten we samen jouw ideeën tot leven brengen en een ruimte creëren waarin je kunt ontspannen, werken en genieten.

Welkom bij Ohker Living - waar jouw droominterieur werkelijkheid wordt.