Ontdek de magie van WoodWick Kaarsen: Nieuw in het Assortiment!

Ontdek de magie van WoodWick Kaarsen: Nieuw in het Assortiment!

In de wereld van ontspanning en comfort is er niets zo betoverend als de warme gloed en kalmerende knispering van een kaars. Bij ons in de winkel zijn we altijd op zoek naar manieren om deze ervaring nog magischer te maken, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe collectie WoodWick kaarsen hebben toegevoegd aan ons assortiment!  

De Magie van WoodWick 

Wat maakt WoodWick kaarsen zo bijzonder? Het begint allemaal met hun unieke eigenschap: het houten lontje. In plaats van een standaard katoenen lont, zijn WoodWick kaarsen voorzien van een houten lontje dat zorgt voor een rustgevend knisperend geluid dat doet denken aan een knapperend haardvuur. Deze geluiden, gecombineerd met de heerlijke geuren van de kaarsen, creëren een sfeer van gezelligheid en ontspanning waar je keer op keer van zult genieten, ook geven de Woodwick kaarsen een chique en elegante toevoeging aan je interieur door de mooi afgewerkte glazen pot met houten deksel. 

Tips voor een Optimaal Kaarservaring 

Of je nu een doorgewinterde kaarsenliefhebber bent of nieuw bent in de wereld van WoodWick, hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je kaarsen haalt: 

  • Kamertemperatuur: laat je aankoop voor gebruik altijd even op kamertempratuur komen.
  • Poolen: poolen? Jazeker! Als je zorgt dat het gehele oppervlak van de wax smelt, heb je het meeste en langste geurplezier!
  • Verplaatsen: Verplaats de kaars niet tijdens het branden of wanneer de wax nog vloeibaar is om morsen of brandgevaar te voorkomen.
  • Trimmen van de lont: zorg dat de lont altijd de juiste lengte heeft (Woodwick 6mm) Maak de lont op maat door met een stukje keukenpapier heel voorzichtig de verbrande stukjes af te breken.
  • Wanneer koop ik een nieuwe kaars: met nog maar 5millimeter wax is het altijd tijd voor een nieuwe kaars! Recyclen raden wij aan.

Met deze eenvoudige tips kun je optimaal genieten van je WoodWick kaarsen en een heerlijke sfeer creëren in je huis. 

Speciale Acties 

Als onderdeel van onze introductie van de nieuwe WoodWick collectie, hebben we ook enkele speciale aanbiedingen voor onze klanten. Momenteel bieden we een aantrekkelijke korting van 25% op twee van onze meest geliefde geuren: Black Cherry en Linen. Dit is een geweldige kans om deze klassiekers uit te proberen of je voorraad aan te vullen voor de komende maanden.  

 

Dus, of je nu op zoek bent naar de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag of een uniek cadeau zoekt voor een vriend of geliefde, waarom zou je dan niet de betoverende wereld van WoodWick kaarsen ontdekken? Kom langs in onze winkel om onze nieuwe collectie te bekijken en doe mee aan onze sociale media-winactie voor een kans om deze prachtige kaarsen te winnen! 

 

Terug naar blog

laat een reactie achter