Ontdek de Nieuwe Merken bij Ohker Living deze Maart!

Ontdek de Nieuwe Merken bij Ohker Living deze Maart!

Beste Ohker Living fans,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we volgende maand (maart) niet één, maar twee fantastische nieuwe merken toevoegen aan ons assortiment! Bij Ohker Living streven we er altijd naar om onze klanten de beste producten aan te bieden, en we zijn enthousiast om deze nieuwe toevoegingen met jullie te delen.

 

WoodWick Kaarsen: Een Zintuiglijke Ervaring

Vanaf 5 maart verwelkomen we de prachtige kaarsen van WoodWick in onze winkel. WoodWick staat bekend om zijn unieke houten lont die een rustgevend knisperend geluid creëert terwijl de kaars brandt. Maar dat is niet alles; de heerlijke geuren van WoodWick kaarsen vullen elke ruimte met warmte en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiele geur voor een ontspannen avond of een krachtige geur voor een speciale gelegenheid, WoodWick heeft voor elk wat wils. Ontdek de betoverende wereld van WoodWick kaarsen en breng een vleugje luxe in je huis.

 

 

Ted Sparks: Stijlvolle Items voor Jouw Interieur

Maar dat is nog niet alles! Vanaf eind maart kun je ook de prachtige items van Ted Sparks vinden in onze winkel. Ted Sparks biedt een uitgebreide collectie van stijlvolle en eigentijdse interieurartikelen, variërend van geurkaarsen tot diffusers en accessoires. Speciaal voor cadeauliefhebbers heeft Ted Sparks ook een breed scala aan leuke giftsets samengesteld, ideaal voor elke gelegenheid. Met Ted Sparks kun je je huis transformeren in een oase van elegantie en comfort. Laat je inspireren door de verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen van Ted Sparks en geef je interieur een make-over die je altijd al hebt gewild.

 

 

Bezoek Ons in Hengelo of Shop Online

We kunnen niet wachten om deze nieuwe merken met jullie te delen! Breng een bezoek aan onze winkel in de Nieuwstraat 11 in Hengelo, of ontdek ons assortiment online op www.ohkerliving.nl. Vergeet niet om ons te volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van alle laatste updates en aanbiedingen.

Bij Ohker Living streven we er altijd naar om onze klanten te verrassen en te inspireren met de beste producten en service. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en je te helpen bij het vinden van de perfecte items voor jouw huis.

Met warme groeten,

Het team van Ohker Living

Terug naar blog

laat een reactie achter